Din lokale RobinHus ejendomsmægler - Frederiksberg & Vanløse

  • Lavt salær 34.995 kr. uanset boligtype og by
  • Lokal, engageret mægler, som skaffer dig den bedste salgspris
  • Inklusiv online markedsføring og den bedste præsentation af din bolig
image description

Få en gratis salgsvurdering

Boliger til salg lige nu - Frederiksberg & Vanløse

Tilfredse kunder

Fik solgt lejligheden på 14 dage Efter at vi har haft vores bolig tilsalg ved en anden mægler i 9 måneder, skiftede vi til RobinHus-mægleren på Amager. Vi fik ca. 15 henvendelser i alt og fik solgt lejligheden på 14 dage. Vi spare...
Michael Gadgaard, Kastrup
image description
image description

Om din lokale RobinHus ejendomsmægler

RobinHus Thomas Søboe sælger boliger her, der og alle vegne - ja faktisk i hele det Storkøbenhavnske område. Går du i salgstanker - ta' enten aktivt del i salget, eller lad os klare det hele, også fremvisningerne - så ring 40400144.

Jeg har været mægler siden 1994 - først 8 år hos Nybolig Peter Norvig, hvor jeg alle årene var en af de mest sælgende mæglere, og herefter 13 år som selvstændig medindehaver af to Estate-butikker, og blev mange af årene tildelt priser for højeste kundetilfredshed og mest omsættende butik pr. vægtet medarbejder – og dét blandt alle landets Estate-mæglere.

Gennem alle årene har jeg solgt boliger fordelt ud over hele det Storkøbenhavnske område, så uanset hvor du skal have solgt din bolig, så har jeg den erfaring, viden og fornemmelse for bevægelser på boligmarkedet, der kræves for at sikre dig det mest optimale salg.